Wielkraan verhuur

Bel nu 06-20171044

Home » Machines » Wielkraan

Een wielkraan is onder andere ideaal voor graafwerkzaamheden langs geasfalteerd terrein. Dit omdat de wielen minder belasting opleveren voor het asfalt dan die van een rupskraan. Bovendien is het mogelijk om sneller te rijden met de wielkraan. En hij is ook nog eens een stuk mobieler. Als de uitmuntende stabiliteit van de rupskraan niet nodig is, is een wielkraan dus efficiënter.

Wij kijken samen met u of de wielkraan perfect is voor uw klus

Het is natuurlijk volledig van uw werkzaamheden afhankelijk of de wielkraan ook voor u de ideale machine is. Nortier Verhuur in Oostburg, Zeeland, helpt u graag om dat voor u uit te vinden. Wij hebben de expertise in huis om u van een passend advies te voorzien. Bovendien hanteren wij flexibele werkdagen en -tijden, dus u kunt bij ons op elk gewenst moment terecht. Wij doen er alles aan om u te helpen om van uw klus een succes te maken. Ontdek nu onze uitgebreide dienstverlening.

Wij helpen u graag met de verhuur van machines en het verlenen van onze diensten

Bij ons huurt u eenvoudig de machines die u voor uw klus nodig heeft. Zo vindt u bij ons verschillende soorten graafmachines, diepladers voor het vervoer van de machines en nog veel meer. Bovendien verlenen wij verschillende diensten, waaronder het plaatsen van betonplaten. Neem contact met ons op via 0620171044 en ontdek de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op