Versnipperaar verhuur

Bel nu 06-20171044

Home » Machines » Versnipperaar

Huur een versnipperaar bij Nortier Verhuur in Oostburg, Zeeland. Dan kunt u uw hovenierswerkzaamheden eenvoudiger maken, zelfs als het voor u nog niet mogelijk is om zelf machines aan te schaffen. Als u bij ons een versnipperaar huurt, profiteert u van het gebruik van een moderne machine zonder de lasten. Want wij zorgen voor het onderhoud en voeren zelfs de afvalstoffen af.

Machines voor groenonderhoud; van versnipperaar tot minigraver

Wilt u liever zelf uw afval afvoeren? Ook dat kan bij Nortier Verhuur! Naast een versnipperaar kunt u bij ons onder andere ook een dumper huren. En moet u bij het onderhoud of de aanleg van een tuin ook graafwerkzaamheden verrichten? Huur dan eenvoudig één van onze wendbare minigravers. Bij ons kunt u al uw hoveniersmachines op één plek huren. Dan houdt u gemakkelijk het overzicht over uw klus. Bovendien werken wij graag met u samen om u te allen tijden te voorzien van passend advies.

Huur bij ons al uw hoveniersbenodigdheden

Dus huur bij ons een versnipperaar, een dumper of een graafmachine. Bij ons kan het allemaal. En we hanteren flexibele werktijden en -dagen, dus we staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op door ons te bellen op 0620171044. Of reserveer nu de machines die u voor uw klus nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op