Trilstamper verhuur

Bel nu 06-20171044

Home » Machines » Trilstamper

WEBER TRILSTAMPER SRV590

Gewicht: 62KG

Stampvoetbreedte: 280mm

Brandstof: Benzine

 

De trilstamper is ideaal voor het werken in nauwe ruimten en het aanstampen van samenhangende grondsoorten als aarde en leem. Daar draagt de wendbaarheid van het apparaat zeker aan bij. De trilstamper is door zijn relatief lichte gewicht namelijk makkelijker te verplaatsen dan bijvoorbeeld de trilplaat.

Huur een trilstamper waar u op kunt vertrouwen

De trilstampers die wij verhuren zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Op die manier kunt u echt op uw materiaal vertrouwen. Zo klaart u uw klus met zo min mogelijk vertraging. En om het allemaal nog wat efficiënter te laten verlopen, kunt u bij ons voor veel meer terecht dan alleen voor trilstampers. Wij verhuren namelijk ook trilplaten, rupsdumpers, verschillende soorten kranen en nog veel meer machines. Ons moderne machinepark in Oostburg, Zeeland, is erg uitgebreid. Dan huurt u gemakkelijk al uw machines op één plek.

Wij doen meer voor u dan enkel het verhuren van machines

Onze werktijden zijn flexibel, dus u kunt in overleg altijd bij ons terecht. Bovendien vinden wij het belangrijk dat uw klus zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daarom zorgen wij er graag samen met u voor dat u zo min mogelijk overlast voor de omgeving veroorzaakt. En als u tegen problemen aanloopt, staan wij voor u klaar om samen een oplossing te vinden. Dus reserveer nu de machines die u nodig heeft, of neem contact met ons op via 0620171044.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op