Trilplaat verhuur

Bel nu 06-20171044

Home » Machines » Trilplaat

WEBER TRILPLAAT CF3

 

Gewicht : 99 kg

Centrifugaalkracht:  20,0 kN

Werkbreedte: 50 cm

Brandstof: Benzine

 

Prijzen in euro (€), excl. BTW

  • Dagprijs: 45
  • Weekprijs: 130
  • Maandprijs: 370

WEBER TRILPLAAT CR5

Gewicht: 298 kg

Centrifugaalkracht: 42,0 kN

Werkbreedte:  70 cm

Start: Elektronisch

Brandstof: Diesel

Voor trilplaat verhuur zit u bij ons bedrijf in Oostburg, Zeeland, zeker goed. Heeft u een klus waarbij u een stoep, bestrating of een laag beton moet aanleggen? Huur dan bij ons een trilplaat van het merk Weber en zorg ervoor dat wat u aanlegt niet verzakt. Zo zorgt u dat uw creatie nog lang dienstdoet en in uitstekende staat blijft. Dat is wel zo duurzaam en zorgt ervoor dat uw klanten tevreden zijn met het eindresultaat.

Meer dan enkel een Weber trilplaat in de verhuur

Huur uw materiaal bij Nortier Verhuur, dan heeft u alles op één plaats. Want ook voor bestratingswerkzaamheden hebben wij de machines in huis. Zo vindt u in onze verhuur naast de Weber trilplaat ook een trilstamper. En we verhuren ook verschillende soorten en maten kranen, waaronder de midi kraan. U huurt bij ons als u dat wil zelfs een zanddumper. Bovendien vindt u bij ons eenvoudig een dieplader voor het vervoer van deze machines. Alles op één plek huren is namelijk wel zo overzichtelijk. Bovendien kost het u zo veel minder tijd om de nodige machines te verzamelen.

Kies voor een verhuurbedrijf dat altijd voor u klaar staat

Dus bent u op zoek naar een trilplaat in de verhuur? Zoek dan niet verder! Wij hanteren flexibele werktijden, dus u kunt bij ons in overleg altijd terecht. Reserveer nu een weber trilplaat of bel naar 0620171044 en ontdek wat wij u bieden. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op