Rupskraan verhuur

Bel nu 06-20171044

Home » Machines » Rupskraan

HITACHI ZX225USLC-6

Bent u op zoek naar een rupskraan van 5 ton? Zoek dan niet verder! Bij ons vindt u een uitgebreid machinepark dat voorzien is van de nieuwste technologieën. Bovendien voldoen onze machines aan de nieuwste milieurichtlijnen. Dus huur uw rupskraan bij Nortier Verhuur in Oostburg, Zeeland, dan vermindert u ook nog eens de last op het milieu. Op die manier kunt u bij uw klus het gewenste resultaat behalen met zo weinig mogelijk overlast voor de omgeving.

De rupskraan is ideaal voor werkzaamheden op onherbergzaam terrein

Voor werkzaamheden op ruw terrein biedt een 5 ton rupskraan uit onze verhuur uitkomst. Deze kraan blijft ook op ongelijke ondergrond stabiel zodat u uw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren. Bovendien zakt de rupskraan minder snel weg in zachte grond. Dat maakt de rupskraan ideaal voor bouwplaatsen. Asfalt is één van de weinige terreinen waar de rupskraan minder voordelig in het gebruik is, maar ook dat is geen probleem. Voor het vervoer van de rupskraan kunt u bij ons ook een dieplader huren.

Naast de verhuur van machines kunt u bij ons ook profiteren van onze dienstverlening

Wij doen er alles aan om u te ondersteunen bij uw klus. Zo hanteren wij onder andere flexibele werktijden en -dagen. Op die manier kunnen wij u, in overleg, te allen tijden van dienst zijn. Naast de verhuur van verschillende grondverzetmachines zoals de rupskraan van 5 ton, verlenen wij ook verschillende diensten. Zo kunt u door ons betonplaten aan laten leggen. Of een totaalpakket bestellen waarbij wij grondstoffen aanleveren en afvalstoffen afvoeren. Bovendien kunt u bij ons altijd terecht met problemen die zich voordoen bij uw klus. Wij zorgen dan samen met u voor een passende oplossing.

Huur uw rupskraan bij ons en profiteer van onze service

Dus heeft u voor uw klus een rupskraan van 5 ton nodig en zoekt u betrouwbaar verhuur? Reserveer hem dan nu bij ons. Met ons grote assortiment grondverzetmachines is de kans groot dat u voor alle machines die u nodig hebt bij ons terecht kunt. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om het overzicht over uw klus te bewaren. Neem contact met ons op via 0620171044 en ontdek wat wij voor uw klus kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op