Home » Machines » Rupsdumper

Voor een dumper die ook op ruwer terrein goed functioneert, kiest u het beste voor een rupsdumper van Nortier Verhuur in Oostburg, Zeeland. Deze dumpers kunnen zware omstandigheden goed aan en zakken niet weg op zachte grond. Dat maakt dit soort dumper ideaal voor de aan- en afvoer van grondstoffen van en naar uw bouwplaats. Bovendien voldoen de moderne rupsdumpers uit onze verhuur aan de nieuwste TIER normen. Als u bij ons een rupsdumper huurt, vermindert u dus gelijk de overlast voor het milieu.

Een rupsdumper is ideaal voor grondstoffenvervoer bij zware klussen

Bij Nortier Verhuur huurt u eenvoudig een rupsdumper van hoogwaardige kwaliteit. Ons machinepark bestaat uit moderne machines die beschikken over de nieuwste technologieën. Bovendien is het bij ons mogelijk om een totaalpakket te bestellen. Daarbij kunt u ons de grondstoffen aan laten leveren en afvalstoffen mee terug laten nemen. Op die manier kunt u focussen op het goed uitvoeren van uw klus en ons de randzaken laten regelen. Dat is wel zo efficiënt. En als u het uzelf nog makkelijker wilt maken, huurt u voor het vervoer van uw machines bij ons een dieplader. Zo heeft u alles wat u voor uw klus nodig heeft op één plaats.

Profiteer van ons moderne machinepark

Voor werkzaamheden op ruig terrein hebben wij naast de rupsdumper onder andere ook rupskranen in de verhuur. Reserveer deze machines nu en profiteer van de nieuwste technologieën op het gebied van grondverzet. Dan kunt u uw werkzaamheden nog efficiënter uitvoeren. Of neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Wij helpen u graag met de verhuur van een rupsdumper.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op