Home » Machines » Minigraver

De minigraver is met zijn kleine formaat en hoge wendbaarheid ideaal voor klussen met beperkte ruimte. Dat maakt deze de perfecte match voor onder andere het aanleggen en onderhouden van tuinen. Bovendien zorgt het compacte formaat van de minigraver ervoor dat hij makkelijk te vervoeren is. En bij ons is het vervoer sowieso makkelijk te regelen. Zo verhuren wij onder andere ook diepladers waarmee u de machines eenvoudig kunt verplaatsen.

Huur een minigraver met of zonder machinist

Het huren van een minigraver is ideaal voor graaf- en sloopwerkzaamheden in een nauwe ruimte waarbij precisie erg belangrijk is. De machine is gemakkelijk door krappe ruimtes heen te manoeuvreren. Op die manier kunt u eenvoudiger bij moeilijk bereikbare plaatsen komen. Bovendien kunt u bij Nortier Verhuur deze en andere graafmachines ook met machinist huren. En ook voor andere soorten grondverzetmachines kunt u bij ons terecht.

Al onze machines zijn modern en van hoogwaardige kwaliteit

Bij Nortier Verhuur in Oostburg, Zeeland, kunt u terecht voor allerlei soorten graafmachines. Dus ook voor het huren van een minigraver. De minigravers in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo profiteert u van moderne apparatuur en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud ervan. Wij doen er alles aan om van uw klus een succes te maken. Informeer naar de mogelijkheden en bel ons op 0620171044.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op