Home » Machines » Midi kraan

Een midi kraan is de perfecte oplossing om efficiënter te werken bij een klus met weinig ruimte. Het formaat van de midi kraan maakt dat hij erg mobiel is. Toch is de kraan nog redelijk van formaat, waardoor u op een efficiënte manier grond verplaatst. Zo kunt u ook in kleinere ruimtes uw klus toch snel klaren.

Kies voor wendbaarheid en eenvoudig vervoer; kies voor de midi kraan

De midi kraan is de gulden middenweg tussen de grotere rupskranen en wielkranen en de kleinere minigraver. Als u een klus heeft waarbij de ruimte beperkt is, maar waarbij u toch zo veel mogelijk grond per keer wilt verplaatsen, biedt de midi kraan u uitkomst. De kraan is kleiner en weegt minder dan een reguliere kraan, waardoor hij ook makkelijker te vervoeren is. Bovendien maakt het formaat de kraan het makkelijker om te besturen en om door kleinere ruimten te manoeuvreren.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Bent u voor uw klus op zoek naar een wendbare kraan die ook in krappere ruimtes efficiënt kan werken? Reserveer dan nu een midi kraan bij Nortier Verhuur in Oostburg, Zeeland! Of twijfelt u nog of deze kraan ook perfect is voor uw klus? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op