Dumper verhuur

Bel nu 06-20171044

Home » Machines » Dumper

Voor dumper verhuur in Oostburg en andere locaties in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren onze machines zowel met als zonder chauffeur. Dus moet u voor uw klus veel grondstoffen vervoeren? Huur dan bij ons een dumper. Wij beschikken over een modern wagenpark, dus bij ons huurt u een dumper die voorzien is van de nieuwste technologieën. Bovendien zijn onze machines goed onderhouden en stuk voor stuk van goede kwaliteit.

We hebben verschillende typen dumper in onze verhuur

Bij ons kunt u terecht voor veel van uw projectbenodigdheden. Zo huurt u uit onze verhuur naast de gewone dumper ook rupsdumpers en zanddumpers. En naast de verhuur van dumpers, kunt u ook kiezen voor een totaalpakket inclusief grondstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om er voor te zorgen dat uw project succesvol verloopt. Daarom hanteren wij ook flexibele werktijden, zodat u altijd bij ons terecht kunt met vragen.

Er is een dumper voor iedere vervoersklus

Neem contact met ons op als u een dumper wil huren of reserveer er gelijk één op onze site. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat u over het juiste materiaal beschikt voor uw klus. En heeft u er ook een chauffeur bij nodig? Geen probleem, dan voorzien we die ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op