Machine verhuur

Bel nu 06-20171044

Home » Machines

Bekijk onze machines

Wij beschikken over een breed aantal en soorten machines op het gebied van grondverzet, groen-onderhoud & infra.

Minigraver 3,5 ton

Rupskraan 26 ton

Kaakbreker

Midigraver 5,5 ton

Bandenkraan 15 ton

3 fracties schudzeef

Rupskraan 8,5 ton

2 as dumper

Semi dieplader

Rupskraan 15 ton

3 as dumper

Versnipperaar

Als u zoekt naar een bedrijf voor machineverhuur dat beschikt over de nieuwste machines en technologieën, bent u bij ons in Oostburg, Zeeland, op de juiste plaats. Bovendien is ons aanbod machines uitgebreid en houden wij ons op een positieve wijze bezig met het milieu. Wij opereren namelijk onder de nieuwste TIER normen. Dat wil zeggen dat wij de uitstoot van CO₂ zo veel mogelijk beperken.

Ontvang advies op maat bij ons ervaren bedrijf voor machineverhuur

Bij ons kunt u terecht voor machineverhuur in alle soorten en maten. Zo vindt u bij ons verschillende grondverzetmachines, waaronder dumpers, gravers en verschillende typen kranen. U kunt bij ons zelfs een dieplader huren om de machines mee te vervoeren. Op die manier haalt u alles voor uw klus bij hetzelfde machineverhuur bedrijf. Dat is wel zo makkelijk. Bovendien hebben wij kennis in huis van al deze verschillende soorten machines. U kunt bij ons dus terecht voor passend advies. Als u contact met ons opneemt bekijken wij samen met u welke machines het beste op de specificaties van uw klus aansluiten.

Laat ons u helpen om uw klus te klaren en overlast te voorkomen

Voor zowel machineverhuur als advies op maat bent u bij ons op de juiste plaats. Op die manier klaart u uw klus zo efficiënt mogelijk. Bovendien helpen wij u om de overlast voor het milieu, het verkeer en de buren zo veel mogelijk te beperken. Bel ons op 0620171044, dan helpen wij u graag om uw klus te klaren met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.

Telefoonnummer: 06 – 20 17 10 44
Email-adres: info@nortierverhuur.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Meer informatie hierover?

 

Neem meteen contact op